ECONOMIE DE SPAŢIU, PARCARE SIGURĂ

Sistemul Lödige de parcare şi mascare - un nou nivel de libertate

Economisiţi spaţiu la parcarea autoturismelor folosind sistemul Lödige de parcare şi mascare. Folosind cele mai noi tehnologii, noi dezvoltăm, realizăm şi modernizăm soluţii de transport şi parcare pentru un număr de autoturisme începând de la unul şi până la peste o mie. Diversele noastre variante de produse pot fi adaptate la cerinţe individuale specifice şi pot fi integrate perfect atât în clădiri noi cât şi în cele existente.

Cu cunoştinţe profunde de specialitate şi cu tehnologii de cel mai înalt nivel, noi creăm spaţiu pentru o parcare sigură şi comodă. Soluţiile noastre sunt uşor de folosit şi se caracterizează printr-o înaltă fiabilitate a sistemului. Încorporarea cerinţelor dvs. specifice este foarte importantă pentru noi şi, din acest motiv, lucrăm împreună cu dvs. în scopul de a dezvolta soluţii pentru sisteme de interior şi de exterior.

Prezentare generală a grupelor de produse CPS

Soluţii „Car Lifts"
„Car Lifts" reprezintă o gamă diversificată de soluţii care permit transportul vertical al autoturismelor. Aceste produse fac inutile consumul exagerat de spaţiu, precum şi rampele şi elementele de ridicare costisitoare.

Soluţii de parcare complet automatizate
Parcare comodă datorită tehnologiilor eficiente: sistemul nostru complet automatizat se bazează pe sisteme de paletizare şi implementează o soluţie de parcare eficientă, sigură şi care economiseşte spaţiu. Sistemele sunt proiectate şi implementate individual, în funcţie de cerinţele structurale şi tehnice, dar şi de preferinţele clientului.