Mese de ridicare cu capacitate de până la 100 t

Soluții de ridicare pentru ramurile industriale de pretutindeni

Cu peste 60 de ani în urmă, Lödige a dezvoltat primul său produs: un cărucior cu pompă manuală cu caracteristici de ridicare - "Lödige HubFix". Ulterior, conform principiului de ridicare a mărfurilor de bază, a fost dezvoltată gama extinsă de mese de ridicare hidraulice.

Până la această dată, au fost furnizare peste 11,000 unități către ramurile industriale de pretutindeni. Portofoliul de produse cuprinde de la mese de ridicare simple cu foarfece flexibil cu o capacitate de ridicare de 1000 kg până la elevatoare de camioane complexe. Elevatoarele de camioane sub formă de mese de ridicare cu foarfece dublu pot atinge o înălțime maximă de 12.5 m și pot ridica până la 100 de tone.

Soluțiile noastre standard și speciale sunt aplicate atât în industrie, comerț și sisteme logistice cât și de operatori din construcții și instituții publice. Operarea simplă și fiabilitatea sporită constituie caracteristicile elevatoarelor noastre. Punem mare accent pe integrarea nevoilor dumneavoastră individuale. Luând în considerare condițiile structurale, alegem soluțiile perfecte din gama noastră largă de produse.


Privire de ansamblu asupra variantelor de mese de ridicare Lödige:

1. Small Class: Înălțime de ridicare de până la 900 mm; capacitate de încărcare de până la 2000 kg

2. Middle Class: Înălțime de ridicare de până la 1.800 mm; capacitate de încărcare de până la 6000 kg

3. Heavy Class: Înălțime de ridicare de până la 12.500 mm; capacitate de încărcare de până la 60.000 kg

cât și soluții speciale individuale