OPTIMIZAŢI LOGISTICA DE AEROPORT CU LIDERUL DE PIAŢĂ

Logistica Lödige pentru aeroporturi - o tehnologie pentru fluxuri mari de mărfuri şi materiale

Produsele şi sistemele noastre pentru logistica de aeroport prezintă calitate şi fiabilitate maxime. Încorporarea cerinţelor dvs. specifice este foarte importantă pentru noi şi, din acest motiv, lucrăm împreună cu dvs. în scopul de a dezvolta soluţii pentru sisteme şi componente individuale.

Zecile de ani de experienţă în domeniul logisticii aeroporturilor, combinate cu un înalt nivel de inovare, vă permit să interconectaţi în mod eficient toate procesele logistice de pe aeroport, asigurând o dirijare eficientă a fluxurilor mari de mărfuri şi materiale.

Prezentare generală a soluţiilor de logistică pentru aeroporturi

TRANSPORT AERIAN DE MĂRFURI
Furnizăm sisteme şi componente individuale pentru transportul, depozitarea şi reambalarea unităţilor de mărfuri transportate pe calea aerului.
MANIPULARE BAGAJE
Soluţiile eficiente de sortare a bagajelor fac parte din portofoliul nostru de produse; un exemplu este încărcarea articolelor de bagaje în containere ULD.
LOGISTICĂ DE CATERING
De asemenea, concepem soluţii adecvate cerinţelor aeroporturilor în ceea ce priveşte sistemele de depozitare a alimentelor în spaţiu redus.
ASAMBLARE ŞI ÎNTREŢINERE
Manipularea automatizată pentru depozitarea componentelor şi sculelor de avion, precum şi platformele pentru asamblarea şi întreţinerea avioanelor fac şi ele parte din ofertele noastre de servicii.
MANIPULARE COLETE
Oferim sisteme logistice de fluxuri mari pentru manipularea coletelor şi scrisorilor în aeroporturi.