Logistica internă - un flux perfect al mărfurilor

Soluții intralogistice specifice

Colaborează cu Lödige pentru a pune la cale și a implementa sistemul perfect pentru fluxul de mărfuri și materiale. Sistemele noastre fiabile sunt dezvoltate pe o bază personalizată în concordanță cu cadrul și conceptele de inginerie electrică și mecanică. Lödige acționează ca fiind furnizorul tău unic de servicii: analiza sistemului, planificare, proiectare, producție, distribuție de sisteme transportoare, gestiune de software, asamblare, punere în funcțiune și mentenanță. Lödige a implementat deja soluții în diferite domenii de industrie. Nu ezitați să ne contactați!

Experiența noastră îți asigură investiția!

SISTEME DE MANIPULARE A MATERIALELOR  
Sisteme pentru automatizarea și optimizarea fluxurilor de bunuri și materiale finite.
SOLUȚII DE DEPOZITARE
Soluții de depozitare pentru paleți, cutii de paleți, containere, materiale de dimensiuni mari, bunuri sau produse având caracter special (ex. produse congelate), proiectate pentru echipamente singulare sau sisteme complexe.

SISTEME DECOLECTARE A ĂRFURILOR

Soluții puternice de colectare a reperelor având o greutate și un gabarit sporit, într-un sistem complet automatizat .
LOGISTICĂ DE PRODUS
O conexiune eficientă a proceselor de producție - soluții individuale pentru funcționarea lină a proceselor din producție.
PROIECTARE & PLANIFICARE
Dezvoltarea conceptului prin colectarea și analiza datelor, analiza fluxului de materiale, conceptul de funcționare, simularea, evaluarea abordărilor de optimizare și planificare detaliată.

Soluțiile noastre sunt valoarea ta adăugată!

Lödige Industries este un grup multinațional de companii cu subsidiare în Europa, Asia, Orientul Mijlociu și Statele Unite ale Americii. Oferim o gamă largă de soluții: consultanță, proiectare, inginerie, producție, instalare, punere în funcțiune și mentenanță.

Vrei să-ți adaptezi logistica internă actuală pentru a face față noilor provocări? Suntem fericiți să te sfătuim!